Tăman kak raz…

Ap și? Nu m-aț așteptat, așă-i? Aț’ crezut că dădiuseși ortu’ popii? Ap iaca, eu am revenit.

Nu am făcut-o la cerere populară și nici pentru că vreau cuiva ceva să-i demonstrez. Am făcut-o pentru că blogging-ul, încet dar sigur, devine la fel de intim *așa cum era prin anii 2005-2011.

Pentru că îmi era dor să mă mai joc cu wordpress-ul și domeniile gratuite (nu că nu mi-aș permite un hosting, ci pentru că așa făceam în clasa 11-a, când hostingul era cât un rinichi pentru mine).

Pentru că chiar mi-i înteresat să aflu, dacă mai sunt oameni care preferă să lase 😀 / >:D< / =D prin comentarii, în loc de like-uri și inimoare + un dezintersat scroll down.

https://www.thisisnow.com/frontend/files/userfiles/images/jack-torrance-typewriter.png

PC: The Shining, Warner Bros 1980

Da – ce scriu (voi scie) eu aici sună (va suna) mai cinic – e și normal, idealismul copchiilor de 18 ani se epuizează până la 30, și asta mai ales în țara noastră.

Poate voi sunteți ”mai norocoși” și cinismul nu vă priește – în cazul ăsta, cum spuneam pe vremuri: ALT+F4. Acum, ai putea face un swipe-up, doupletap ori ce mai faceți voi acolo pe terminalele voastre mobile. Scroluiți mai departe pe insta ori tiktok, șlefuiți ochilarii roz – în fine, e alegerea voastă.

Au revoir stimată audiență. Până mai încolo, când oi avea chef să mai scriu pe aici câte ceva.